Doamna Curva si Vagabondul Baiat Bun

O stii.. este Femme Fatale.. sigura pe ea, eleganta, puternica, cu miscari de felina, privire ucigasa, aranjata mereu, privita de barbati si invidiata de femei.. emana putere, inhiba, iti taie respiratia.. este  Doamna..

Il stii.. este The Bad Boy.. stii ca nu trebuie, dar il vrei.. inspira siguranta pe sine, putere, sexualitate, lucruri interzise.. ahh.. te ia ameteala cand apare..  este Vagabondul..

Ce poate fi mai provocator decat sa o vizualizezi pe ea, suprema, cum isi desface, in fata ta, picioarele, si te invita sa o posezi? Oare nu asta isi doresc cu totii? Sa o faca pe ea, sa decada, sa geama ca o curva.. ?

Vagabondul.. prea sigur pe el.. merita pedepsit.. ingenuncheat.. ce pedeapsa ar fi mai potrivita decat sa-l faci baiat bun? Sa profiti doar tu de el.. de puterea lui.. sa il devorezi.. Si vorba mea preferata.. “si baietii rai plang cateodata.. “.

Asa este.. suntem atrasi de ei.. dar ce ascund personalitatile lor? Oare chiar vrem sa fim cu ei?

“Vagabonzii’, sa vorbim despre ei.. 

Studiile cercetatorilor au descoperit de ce le este greu femeilor sa le reziste badaranilor, chiar sa se simta atrase de ei.. secretul consta in combinatia celor trei trasaturi negative de caracter.

Ati auzit de Triada Neagra?

Triada Neagra este formata din urmatoarele personaje:

  1. Machiavelicul
  2. Narcisistul
  3. Psihopatul

 

  1. Machiavelicul – duplicitar, manipulativ, oportunist, mincinos, insensibil, razbunator.

Acesta este baza Triadei Negre. Calca pe cadavre pentru a-si atinge scopul, nu are scrupule.

  1. Narcisistul: dominant, arogant, plin de el. Disperat sa impresioneze, sa fie in top, sa cheltuie bani multi, se afiseaza cu haine si masini scumpe. Este insetat de glorie.

Studiile au demonstrat ca narcisismul este mai des intalnit la barbati, in orice cultura. Narcisistii sunt adeptii relatiilor de scurta durata si sunt cei mai putin monogami.

  1. Psihopatul –lipsit de empatie, instabil, crud, dur, superficial. Este un mincinos notoriu si joaca roluri in permanenta.

Cercetatorii au scos la iveala faptul ca mai multi barbati decat femei au trasaturi ale Triadei Negre.

Cei ce poseda trasaturi ale Triadei Negre, sunt persoane care nu vor sa se implice in relatii stabile, sunt perfecti pentru flirturi si aventuri. Asta nu inseamna ca o relationare cu celalalte categorii de barbati “de treaba” vor duce automat la casnicii. Dar la cei rai stii ca te poti astepta oricand sa te lase cu ochii in soare. Insa, si tu, daca esti atrasa de aceste categorii, e posibil sa fii in aceeasi situatie, de a fi dispusa doar pentru aventuri. Nu este nimic in neregula sa nu fii pregatita pentru ceva stabil.. eu personal sustin  atat femeile cat si barbatii care stiu ce isi doresc, si se “joaca” pana se hoatarasc sa se linisteasca in cadrul unei relatii stabile. Nu sunt de acord cu minciuna.. pentru ca exact cum am spus in cadrul altui articol, Adevarata Arta a Seductiei, relationarea este ca un contract.. nu minti, ci spui de la inceput ce esti dispus/a sa faci.

Dar sa revenim la bolnaviorii nostri..

Femeile care cauta senzatii tari intr-o relatie sau doresc sa devina mame sunt atrase de “baietii rai” si ii echivaleaza pe acesti mici psihopati cu masculinitatea si abilitatea de a concepe copii sanatosi.

Barbatii, reprezentanti ai Triadei Negre, cu accente mari de narcisism vin la pachet cu dorinta nestavilita de a se reproduce cat mai mult (“Sunt atat de bun incat ar trebui sa imi fac cat mai multe copii”) si isi cauta femeile potrivite rolului de mama pentru copiile lor.

Mai mult de atat, studiile arata ca femeile sunt mai atrase de acesti nebuni pe perioada ovultatiei, cand libidoul este crescut, iar cand aceasta perioada se incheie, le plac iarasi barbatii “de treaba”.

De ce sunt aceste personaje narcisiste atrase de femei puternice?

  • Pentru ca sunt dependenti de persoane care sa le gadile constant ego-ul.
  • Pentru ca au nevoie de cineva stabil si destul de apt sa le poarte lor de grija.
  • Le plac femeile inteligente doar pentru a le demonstra ca ei sunt mai inteligenti.
  • Pentru ca vor ca femeile sa isi poata purta singure de grija, ca sa nu trebuiasca sa faca ei ceva.

Cu siguranta daca afla punctele slabe ale femeilor, le vor exploata la maxim.

Doamnele.. Femeile Puternice…

Multi barbati se pot simti intimidati de femeile capabile sa aiba grija de ele insele. Sa fii cu o femeie independenta iti poate scoate la iveala slabiciunile sau sa te raneasca in orgoliu, fiind mai buna decat tine in unele domenii. Din pacate societatea noastra judeca un barbat daca este depasit de catre femeie pe unele planuri.

Femeile au avut inca din antichitate un statut si functii subordonate.

Femeilor romane nu le era permis sa detina afaceri proprii. Principala ocupatie a femeii era ingrijirea casei si cresterea copiilor.

In Grecia antica, femeile erau considerate fiinte inferioare, cu un nivel de inteligenta putin mai ridicat decat cel al copiilor. Filosofii credeau ca femeile aveau emotii puternice si minti slabe.

In intregul Ev Mediu femeile erau vazute ca fiind inferioare barbatilor si nu se bucurau de afectiunea lor. Biserica le invata pe femei ca trebuie sa fie ascultatoare si supuse tatilor si barbatilor lor.

De ce? Pentru ca barbatilor le este frica de femeile puternice, independente, le este frica sa se simta “demasculinizati”. Politica, Biserica, Societatea, conduse de barbati. au scris si declarat reguli prin intermediul carora femeilor le era interzis sa evolueze.

Barbatilor le este inoculata din frageda pruncie aceasta pozitie inferioara a femeii in societate.. Cand apare o femeie libera, puternica, Doamna, instinctiv barbatii simt nevoia sa o puna “la locul ei”.. sa le faca pe plac.. sa le creasca copiii, sa fie neveste bune..  sa le satisfaca poftele carnale..

…………

Concluzia

Am belit pula! Pardon, am decalotat organul copulator masculin..

Leave a comment